logo singkleclub De Kring

Stedenbezoek met of zonder gids

stedenbezoekZo'n stadsbezoek begint meestal met koffiedrinken op een sfeervolle lokatie We bespreken daar gelijk een tafel voor een gezamenlijk etentje aan het  eind van de middag ter afsluiting. Dat etentje is geheel vrijblijvend en niemand is verplicht daaraan deel te nemen. Je kunt volstaan met een klein hapje want misschien heb je onderweg wat gegeten op een of ander terrasje of had je zelf wat te eten meegenomen. 

 We lassen ook altijd een deel van de dag in waarin  ieder kan doen waar hij of zij de voorkeur aan geeft. De groep splits zich dus in kleinere groepjes. B.v. shoppen, een museum bezoeken of iets dergelijks. We zien elkaar weer op de afgesproken tijd en plaats daar waar we een tafel hebben besproken. De kosten van zo'n stadsbezoek zijn relatief  laag. De gids kost gemiddeld € 3,-- p/p en het etentje kun je zo duur maken als je zelf wilt. Entrees van musea of andere bezienswaardigheden zijn uiteraard ook voor eigen rekening. Ook de reiskosten zijn laag  als er gecarpooled wordt en de reiskosten gedeeld worden. Trouwens samen reizen is een stuk gezelliger, toch? Carpoolen is geen verplichting. 

Bijna aan iedere rand van een stad is een parkeergelegenheid waar je  gratis of tegen geringe kosten je auto kunt parkeren en naar het centrum kunt reizen met een pendelbusje of openbaar vervoer. 

Maar met elkaar met openbaar vervoer kan natuurlijk ook. Een paar dagen vr het stadsbezoek of activiteit op afstand krijgt  iedere deelnemer een opgave van degenen die zich eveneens aangemeld  hebben zodat er onderling afspraken kunnen worden gemaakt. De telefoonnummers en/of e-mailadressen zijn te vinden in de ledenlijst.


Wil je uitgebreide informatie over wat De Kring te bieden heeft en wil je je aanmelden als lid van De Kring  ga dan terug naar onze hoofdpagina of rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier