logo singleclub De Kring

Spelletjesavonden

spelletjesavonden-of-middagen in de huiselijke sfeer

spelletjesavonden-in-de-huiselijke-sfeer-met-singleclub-DE-KRING

Spelletjesavonden/middagen-in-de-huiselijke-sfeer-met-Singleclub-DE-KRING

spelletjes/avonden-in-de-huiselijke-sfeer-met-Singleclub-

Een maal per maand is er een spelletjesavond  in de huiselijke sfeer voor minimaal 4 tot maximaal 6 8 peronen. Deze worden gegeven in de huiselijke sfeer. Aangezien deze bij iemand thuis worden gegeven dan mag de organisator bepalen wie. Uiteraard geldt dat niet voor andere activiteiten. Klik via onze website www.kring-stg.nl  op het  activiteitenoverzicht  wanneer.

Niet iedereen speelt 2 spelletjes op zo'n avond dus er kan gewisseld worden. Degenen die niet meespelen kunnen gezellig op de bank bijpraten. We spelen niet met het mes op tafel. Het moeten vooral gezellige avonden worden. 

Momenteel  is er n vast groepje. Uiteraard kunnen zij zich afmelden door omstandigheden (ziekte, andere belangrijke afspraken).  Dat kunnen er soms 3 zijn. Daarom zijn invallers altijd welkom. Ieder Kringlid mag zelf ook een groepje samenstellen. B.v. een klaverjasavond of -middag. Elke initiatiefnemer ontvangt een kostenvergoeding van € 5,--  persoon.

Uiteraard mogen degenen die dergelijke avonden organiseren zelf bepalen hoe zo'n avond verloopt. Het is wel de bedoeling dat alleen Kringleden meedoen.

Wil je uitgebreide informatie over wat De Kring te bieden heeft en wil je je aanmelden als lid van De Kring  ga dan terug naar onze hoofdpagina of rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier