logo singleclub De Kring 40plus regio Rijnmond


De Ledenlijst

Bellen en mailen via de ledenlijst van Singleclub De Kring

De ledenlijst is misschien voor vele Kringleden wel het belangrijkste onderdeel van het Kringgebeuren.  Deze lijst ontvang je aan het begin van elke maand per e-mail gedurende de periode dat je bij De Kring staat ingeschreven.

Kringleden staan op deze lijst met hun voornaam, telefoonnummer en/of e-mailadres, wat achtergrondinformatie zoals hobby's/interesses, opleiding,  beroep of het beroep wat men heeft uitgeoefend,  de plaatsnaam/wijk en foto (niet verplicht). Adressen worden niet vermeld. Je mag als je dat wilt zelf een persoonsbeschrijving samenstellen.

Er zijn heel wat leden die uitsluitend contacten leggen d.m.v.  de ledenlijst. Het is dan ook een uitstekend communicatiemiddel.  Men kan onderling telefonisch of per e-mail contacten leggen  zonder onze tussenkomst.

En en ander hangt af wat er in  je beschrijving staat. Dus hoe meer je over jezelf vertelt des te meer kans dat er gericht  op jouw persoonsbeschrijving wordt gereageerd!  Hoe nuttig deze lijst is merk je pas als je een poosje meedoet. 


Wil je uitgebreide informatie over wat De Kring te bieden heeft of wil je je aanmelden als lid van De Kring  ga dan terug naar onze hoofdpagina of rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier