logo Singleclub De Kring 40plus

Happy Hour
Alleenstaanden 40plus ontmoeten elkaar op vaste locatie
.


Happy Hour bij Singleclub De Kring 40plus regio Rijnmond Om de 14 dagen is er op zondagmiddag  een "Happy Hour" vanaf 16.00 uur op een vaste locatie gelegen  aan de rand van Rotterdam.

Een unieke ontmoetingsplaats waar Kringleden elkaar ontmoeten in  een gemoedelijke ontspannen sfeer. Gemiddeld komen er ca. 25 - 40 Kringleden. Leden die al geruime tijd meedoen verheugen  zich op de komst van nieuwkomers maar hebben ook behoefte om bij te praten met hen die ze al langer kennen. Bijna
allen hebben opgezien tegen die eerste keer maar zijn blij dat ze die stap genomen hebben. 


HAPPY HOUR
Zondagmiddag om de 14 dagen op vaste locatie

Lenny en Hans, gastvrouw en gastheer Happy Hour

Lenny en Hans
gastvrouw en gastheer

Tijdens Happy Hour worden de activiteiten die staan in de activiteitenagenda besproken en onderling worden afspraken gemaakt. 

Tijdens "Happy Hour" wordt er gepraat en (heel belangrijk) veel gelachen. Na afloop gaan we meestal daar of elders een hapje eten. Gemiddeld doen 15 Kringleden hier aan mee. 

We geven iedere nieuwkomer de raad om zeker in het begin een Happy Hour bij te wonen.  Je zult zien, in een mum van tijd hoor je er bij. Dat het er gezellig aan toe gaat is te merken aan het feit dat de meesten  het niet bij een keer laten maar regelmatig terugkomen.


Terug naar Hoofdpagina