logo Singleclub De Kring

Groepsactiviteiten.

Doe ter kennismaking 1x mee gratis mee aan een activiteit naar keuze.

In de loop der jaren hebben we ervaren dat de meeste Kringleden aan groepsactiviteiten de voorkeur geven.  Als er te weinig animo is voor een bepaalde groepsactiviteit dan komt er weer een ander voor in de plaats. 
Het voordeel  van groepsactiviteiten is dat je vaak dezelfde mensen ontmoet die met elkaar een hechte groep vormen.  Dat kan voor degenen die voor het eerst komen best lastig  zijn. Echter zodra we een nieuw gezicht zien krijg je extra aandacht. Je wordt voorgesteld aan de anderen en je voelt direct dat je er bij hoort.

1

Filmavonden

2

Happy Hour De belangstelling hiervoor is wisselvallig. Gemiddeld zo'n 15 Kringleden. Ca. 5-10 personen blijven na afloop daar of elders een hapje eten. De opkomst is ongeveer net zo groot als van de Filmavonden.

3

Happy Hour voor de leeftijdgroep 40-55 jaar

4

Strand/duin of boswandelingen -  Helaas werkt het weer niet altijd mee.

5

Stedenbezoek met of zonder gids -  De laatste tijd is daar minder belangstelling voor.  We hebben zo'n beetje alle steden al bezocht en voor een stad ver weg is te weinig animo.  Uiteraard gaan we daar iets anders voor in de plaats zoeken. Denk met ons mee!

6

Bowlen -  Aan de bowlingavonden doen ook leden van een andere  organisatie mee. De meesten zijn echter Kringleden.

De filmavonden zijn het meest geschikt  voor zo'n eerste kennismaking omdat je zelf kunt kiezen welke film je wilt zien. Meestal wordt gekozen voor een film in Cinerama. Pathe wordt ongezellig gevonden en die gezelligheid  is nu juist voor ons zo belangrijk.

Van tevoren krijgen alle Kringleden een e-mail met de vraag of zij zich willen aanmelden en ook voor welke film zij kiezen. Gemiddeld reageren daar 12-15 Kringleden op. Per omgaande ontvangen zij een e-mail met de namen van hen die zich hebben aangemeld en de films waarvoor zij hebben gekozen.

Op de websites van Cinerama en Pathe kun je zien welke films er draaien zo rond 19.00 uur. Je kunt je natuurlijk aansluiten bij de film waarvoor de meesten hebben gekozen maar dat hoeft natuurlijk niet.  Het komt zelden voor dat 1 persoon kiest voor een bepaalde film. 

De groep komt rond 19.00 uur naar de foyer van Cinerama. We drinken eerst  thee of koffie en uiteraard wordt je voorsgesteld aan de anderen. Daarna gaat ieder naar de zaal waar de film draait. Mocht je twijfelen dan koop je pas een kaartje als je zeker weet welke film je wilt zien. Cinerama is daar makkelijk in. Je koopt pas een kaartje als je weet voor welke film je uiteindelijk kiest.
Als er slechts 2 of 3 films draaien  waar je uit kunt kiezen  zijn er uiteraard ook minder  belangstellenden.

Na afloop van de film wachten we elkaar op in de foyer en praten nog wat na bij een drankje waarna  we allen weer huiswaarts gaan. De meesten komen met OV dus  we lopen met elkaar op naar de metro.

Voor alle duidelijkheid: Kringleden zijn allen ouder dan 55 jaar.
Om die reden is er kortgeleden een groep apart voor Kringleden 40-55  jaar

Dus ga eens gezellig eens met ons mee naar de activiteit waar je voor kiest en meld je per e-mail aan. Uiteraard kun je je daarna  evt. aanmelden als lid.