Cinerama Pathe

Filmavonden

popcorn

Elke 3e dinsdagavond van de maand gaan we met elkaar naar een film in Cinerama of Pathe Schouwburgplein.  Meestal kiezen we een film in Cinerama. Ook goedkoop als je in het bezit bent van een Rotterdampas. Er draaien ca. 5 a 6 films die rond 19.00 uur beginnen dus je kunt zelf kiezen een film uitkiezen. Dus surf even naar de sites van Cinerama en Pathe Schouwburgplein. Op de sites van beide bioscopen kun je ook de trailers bekijken en ook een beschrijving. 
Meld je per e-mail aan (stgkring@planet.nl) en laat weten voor welke film je hebt gekozen. Allen die zich hebben aangemeld (ca. 12 tot 15 Kringleden) ontvangen een e-mail met de namen van de anderen en ook voor welke film zij hebben gekozen.

Zorg dat je ruim voor de film begint aanwezig bent zodat we de tijd hebben om gezellig koffie, thee of iets anders te drinken. Na afloop van de film praten we nog een poosje na in de foyer van de bioscoop. Niet alleen de film is dus belangrijk maar ook de tijd ervr en  erna.
Mocht je vergeten zijn je aan te melden kom dan gewoon naar de foyer van Cinerama want uiteindelijk zitten we daar allemaal.


Wil je uitgebreide informatie over wat De Kring te bieden heeft of wil je je aanmelden als lid van De Kring  ga dan terug naar onze
hoofdpagina of rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier