logo singleclub De Kring

Activiteiten organiseren voor singles

Ieder Kringlid krijgt de gelegenheid om zelf of samen met een ander Kringlid activiteiten te organiseren of oproepen te doen.

Hoe doe je dat: 

Stuur ons per e-mail de gegevens zoals de afspreektijd en -plaats. Je kunt de activiteit met eigen woorden zelf formuleren.  Wij leuken het op met één of meerdere afbeeldingen.

Het kan van alles zijn. Een fiets- of wandeltocht,  uitstapje, een bezoek aan één of andere  expositie, bezoek aan een  museum, een film, theater. Je mag er ook bij vermelden dat de activiteit is bedoeld voor een bepaalde leeftijdsgroep, Dat is beslist niet discriminerend, het is een keus en dat moet kunnen. Als je zelf nog geen 50 jaar bent dan is het voor te stellen dat je het leuker vindt om met Kringleden tot b.v. 55 jaar activiteiten te ondernemen. Vind je dat minder belangrijk dan is jouw activiteit voor alle leden. Kortom  je kunt er alle kanten mee uit.

Jouw activiteit wordt doorgestuurd naar alle Kringleden zodat er rechtstreeks op kan worden gereageerd.

Maak er gebruik van!

Wil je uitgebreide informatie over wat De Kring te bieden heeft of wil je je aanmelden als lid van De Kring  ga dan terug naar onze hoofdpagina of rechtstreeks naar het aanmeldingsformulier